Spread financiare Pariuri - Top Cinci sfaturi

Porni mici

Raspândirea de pariuri financiare este ca orice altceva. Trebuie sa te obisnuiesti cu el. Si la fel ca orice altceva, sunteti mult mai probabil pentru a face greseli, atunci când sunt un novice. Asa ca ia durerea din curba de învatare pornind de mici. Adevarat, câstiga dvs. nu va fi atât de mare, dar apoi nu voia ta pierderi. As întelegerea si încrederea grows puteti mari dimensiunea de pariuri dumneavoastra. Dar tine minte regula de aur. Trebuie doar vreodata pariu ceea ce se poa
Face bani pe atât suisuri si coborasuri

Asta ar putea suna evident, dar este atât de adesea trecute cu vederea. Investitorii prin natura lor arata foarte pentru câstigatori. Este sus "mentalitate. Si asta e bine daca sunteti un investitor ordinari. La urma urmei, este foarte greu pentru comerciantul ponderea medie a vinde "scurte". Dar unul din lucrurile cheie, cu împrastiere financiar de pariuri este ca puteti paria la un pret care se încadreaza fel de usor cum puteti paria pe o crestere de pret. De doua ori posibilitatea de a face bani!

Partea ta pierderile si plimbare câstigatorii your

Acest lucru este cu adevarat în centrul de raspândire financiare cele mai de succes strategii de pariuri. Este, de asemenea, de baza, bunul simt, dar vei fi surprins cât de des, nu este aplicata. Cheie pentru obtinerea acest drept este de a folosi facilitatea de stop loss în contul dumneavoastra. Setati pierderea ta opri de la bun început a fiecarei comerciale la maxim pe care doriti ar fi comod sa-si piarda. Multi comercianti alege sa o setati putin 2 sau 3% din soldul contului lor totale. În cazul în care comertul merge împotriva dumneavoastra, acesta devine automat lichidat si pierderea dvs. este fix. În cazul în care comertul merge în favoarea ta, sa pastreze în miscare opri pierderea sus. Atunci când se transforma în cele din urma pierderea ta opri va bloca apoi în cea mai mare parte profitul dumneavoastra

Dati-i un repaus

Aveti posibilitatea sa obtineti prea implicat. Uneori te ajuta daca te opresti tranzactionare totul pentru un timp scurt. Fara a fi legat în pozitiile deschise puteti analiza performantei dvs. recente, iar deciziile cu claritate a retrospectiv. Cum se întoarce va cautati? Te-ai fi facut orice decizii diferite, cu retrospectiv? Aflati de la ambele dvs. de succese si esecuri dumneavoastra. Notati cunostintele dumneavoastra si începe din nou.

Nu va bazati prea mult pe tehnologie

Aceasta este una personala recunosc. Unora le place sistemelor lor software, precum si algoritmi de fantezie, in timp ce altii prefera sa urmeze fundamentale sau a perceptiei pietei. punctul meu chiar este pariurile care, chiar daca va place software-ul derivat, va rugam sa asigurati-va ca urmati bazele alte subliniate mai sus. În acest fel puteti, cel putin elimina potentialul în scadere.

No comments:

Post a Comment